4de Vigilantiedag op 23 maart 2017

Datum: 17/02/2017

Op donderdag 23 maart 2017 organiseert de Afdeling Vigilantie van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) voor de vierde maal een Vigilantiedag.

Deze dag bestaat uit twee delen: in de voormiddag gaat het om de bewaking van geneesmiddelen, in de namiddag gaat het over het toezicht in het kader van medische hulpmiddelen. Iedereen met interesse voor farmaco- en/of materiovigilantie is welkom.

Ook dit jaar wordt een interessant programma voorzien. De sprekers zullen in hun moedertaal spreken, Nederlands of Frans, maar simultaanvertaling wordt voorzien.

De Vigilantiedag gaat door in het auditorium Storck, Eurostation II, Ernest Blerotstraat 1, 1060 BRUSSEL. Het auditorium is gelegen tegenover het Brusselse Zuidstation en is dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de wagen (ondergrondse parking Q-Park). 

Inschrijven voor deze dag is gratis en kan via vig@fagg.be. Gelieve steeds te vermelden of u inschrijft voor beide delen of alleen voor de voormiddag (farmacovigilantie) of de namiddag (materiovigilantie). Let op, de plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Accreditatie voor artsen en voor officina- en ziekenhuisapothekers werd aangevraagd.

Laatste update op 17/02/2017