Good Manufacturing Practices (GMP - goede fabricagepraktijken of goede manier van produceren) van geneesmiddelen beschikbaar in het Frans en in het Nederlands

Datum: 14/09/2018

Tot nu toe waren de Good Manufacturing Practices (GMP - goede fabricagepraktijken of goede manier van produceren) van geneesmiddelen enkel in het Engels beschikbaar. Voortaan zijn de GMP-richtsnoeren ook beschikbaar in het Frans en in het Nederlands op de website van het FAGG.

De Good Manufacturing Practices (GMP - goede fabricagepraktijken of goede manier van produceren) van geneesmiddelen voor menselijk en diergeneeskundig gebruik worden op Europees niveau toegelicht in Volume 4 van Eudralex. Tot nu toe waren deze richtsnoeren enkel in het Engels beschikbaar op de website van de Europese Commissie. Voortaan zijn de GMP-richtsnoeren ook beschikbaar in het Frans en in het Nederlands op de website van het FAGG, overeenkomstig het koninklijk besluit van 14 december 2006 betreffende geneesmiddelen voor menselijk en diergeneeskundig gebruik. De publicatie van de vertaalde richtsnoeren zal geleidelijk aan gebeuren en zal tegen eind 2018 volledig beschikbaar zijn in het Frans en in het Nederlands.

Laatste update op 14/09/2018