Het FAGG nu ook op Twitter en Facebook

Datum: 20/11/2017

Het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten, dat reeds actief was op LinkedIn in het kader van personeelswerving, is nu ook actief op Facebook en Twitter.

Like en volg het FAGG en word in real time op de hoogte gehouden van het laatste nieuws over geneesmiddelen en gezondheidsproducten en de activiteiten van het FAGG.

Burger, patiënt of ouder… Volg onze nieuwtjes en ontvang regelmatig onze tips en trucs voor een goed gebruik van geneesmiddelen en gezondheidsproducten om zo beter zorg te dragen voor uzelf en uw dierbaren.

Arts, apotheker, verpleegkundige… Alle professionals in de gezondheidszorg, evenals alle andere partners van het FAGG uit de academische wereld en de farmaceutische industrie kunnen via deze kanalen onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van wetswijzigingen die belangrijk zijn voor hun praktijk, waarschuwingen in het kader van geneesmiddelenbewaking of toekomstige symposia en informatiesessies georganiseerd door het FAGG.

En de website dan?
De website van het FAGG blijft uiteraard dé referentiebron voor alle algemene informatie, procedures en contactgegevens van het FAGG.

Facebook - Twitter - LinkedIn

Laatste update op 20/11/2017