Het FAGG werft een directeur-generaal aan voor het DG INSPECTIE

Datum: 09/08/2017

Het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten zoekt een directeur-generaal INSPECTIE om het dagelijkse beheer van het Directoraat-generaal INSPECTIE van het FAGG te verzekeren en bij te dragen tot de realisatie van de strategische doelstellingen van het agentschap.

Directeur-generaal INSPECTIE

De functie van directeur-generaal INSPECTIE impliceert onder andere de ontwikkeling van een strategische visie, de leiding van het managementplan en de operationele plannen wat betreft de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van de opdrachten en taken van het Directoraat-generaal INSPECTIE. Uiteraard zal de directeur-generaal de medewerkers moeten coachen en motiveren en moeten bijdragen aan de ontwikkeling van de medewerkers van het DG INSPECTIE.

Het uitoefenen van deze functie biedt de opportuniteit om een grote verscheidenheid aan competenties aan de dag te leggen zoals verantwoordelijkheidszin, vernieuwend denken, strategische analyse, onderhandelingsvermogen, personeelsbeheer en uitbouwen van nationale en internationale netwerken.

 

Als directeur-generaal INSPECTIE zult u grote uitdagingen aangaan op het vlak van geneesmiddelen- en gezondheidsproductenbeleid, bijdragen aan de strijd tegen farmaceutische criminaliteit en voortdurend innoveren, in samenwerking met de academische wereld en de farmaceutische industrie.

U vindt gedetailleerde informatie over de functie van directeur-generaal INSPECTIE en u kunt solliciteren op de website van Selor tot 11.09.2017.

Meer informatie over de missie van het FAGG en onze toekomstige selecties vindt u op www.fagg.be/nl/jobs of op de LinkedIn-pagina van het FAGG.

 

Laatste update op 09/08/2017