3de Vigilantiedag 1 december

Op dinsdag 1 december 2015 organiseert de Afdeling Vigilantie van het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten (fagg) voor de derde maal een Vigilantiedag. Dit jaar zal de Vigilantiedag uit twee delen bestaan: in de voormiddag gaat het om farmacovigilantie, in de namiddag om materiovigilantie. De focus van de presentaties zal deze keer eerder op de ziekenhuizen liggen, maar iedereen met interesse voor farmaco- en/of materiovigilantie is zeker welkom.

U vindt hier het volledige programma. De sprekers zullen in hun moedertaal spreken, Nederlands of Frans, maar simultaanvertaling wordt voorzien.

De Vigilantiedag gaat door in het auditorium Storck, Eurostation II, Ernest Blerotstraat 1, 1060 Brussel. Het auditorium is gelegen tegenover het Brusselse Zuidstation en is dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de wagen (ondergrondse parking Q-Park). 

Inschrijven voor deze dag is gratis en kan via vig@fagg.be . Gelieve steeds te vermelden of u inschrijft voor beide delen of alleen voor deel 1 (farmacovigilantie) of deel 2 (materiovigilantie). Let op, de plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Accreditatie voor artsen en voor officina- en ziekenhuisapothekers werd aangevraagd.

Laatste update op 22/10/2015