Save the date: infosessie voor sponsors over vroege fase klinische proeven op 15 september 2023

Datum: 30/05/2023

In het kader van de nieuwe regelgeving voor klinische proeven (CTR) organiseert het FAGG op 15 september 2023 een infosessie over vroege fase klinische proeven.

Het programma wordt momenteel nog vastgelegd, maar de infosessie zal grotendeels gericht zijn op de wetenschappelijke aspecten van vroege fase klinische proeven in CTR, waarbij de belangrijkste aandachtspunten en goede praktijken worden besproken om de voorspelbaarheid van aanvragen te vergroten en het aantal evaluatievragen te verminderen. 

De infosessie vindt plaats in Galileelaan 5/03, 1210 Brussel. Inschrijven voor de infosessie kan door een e-mail te sturen naar CTR@fagg.be vóór 1 september 2023 met als onderwerp: "registration CTR info session 2023". Vermeld duidelijk de naam van uw organisatie.

Door de beperkte capaciteit van het auditorium vragen we de inschrijving te beperken tot twee personen per organisatie. Er zal geen mogelijkheid zijn om de infosessie virtueel te volgen, maar een pdf-versie van de presentaties zal achteraf opnieuw worden gedeeld.

Het FAGG publiceerde intussen de presentaties en de geluidsopnames van de algemene infosessie voor sponsors van 10 maart 2023.
 

Laatste update op 30/05/2023