Nieuws FAGG

Er zijn 4 resultat(en) gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-4 van 4 resultat(en)

Eerste externe tevredenheidsbevraging bij de fagg-partners ‘industrie’: resultaten en bepaling van de eerste toepassingsgebieden te verbeteren

Het fagg heeft in mei 2013 een eerste externe tevredenheidsbevraging gelanceerd om de kwaliteit van de diensten en producten te evalueren. Hier zijn de resultaten.

Tevredenheidsbevraging

Een eerste externe tevredenheidsbevraging werd afgesloten. Het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten maakt zich klaar om een tweede te lanceren.

Het fagg werft artsen aan

Om de veiligheid en efficiëntie van geneesmiddelen te evalueren, is het fagg op zoek naar artsen. Momenteel zijn er 2 plaatsen vacant. Kandidaturen die overeenkomen met het gevraagde profiel kunnen zich via de website van SELOR inschrijven voor de selectie, via « MIJN SELOR » tot en met 23 september 2013.

Belgische deelname aan PANGEA VI, een jaarlijkse internationale operatie ter bestrijding van de online verkoop van namaakgeneesmiddelen en illegale geneesmiddelen.

Van 18 tot 25 juni 2013 heeft opnieuw een internationaal gecoördineerde actie plaatsgevonden met focus op de wereldwijde online verkoop van namaakgeneesmiddelen en illegale geneesmiddelen: Pangea VI. Deze actie werd gecoördineerd door Interpol en uitgevoerd met de Wereld Douane Organisatie (WDO), het Permanent Forum over Internationale farmaceutische criminaliteit (PFIPC), de Heads of Medicines Agencies Working Group van Enforcement Officers (HMA WGEO), het Pharmaceutical Security Institute (PSI), Europol en werd gesteund door het Center for Safe Internet Pharmacies en privébedrijven inclusief Visa, Mastercard, PayPal en Legitscript.

1-4 van 4 resultat(en)