2de Farmacovigilantiedag 9 december

Op dinsdagnamiddag 9 december 2014 organiseert de afdeling Vigilantie van het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten (fagg) voor de tweede maal haar farmacovigilantiedag/journée pharmacovigilance voor artsen, officina- en ziekenhuisapothekers. Doch ook iedereen met een andere achtergrond maar met een interesse voor farmacovigilantie is sowieso welkom.
U vindt het volledige programma hier. De sprekers zullen elk in hun moedertaal spreken, Nederlands of Frans, maar simultaanvertaling wordt voorzien.
De farmacovigilantiedag gaat door in het auditorium Storck, Eurostation II, Ernest Blerotstraat 1, Brussel. Het auditorium is gelegen tegenover het Brusselse Zuidstation en is dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de wagen (ondergrondse parking Q-Park). We starten vanaf 12.30 u met onthaal en broodjes, om 13.30 u beginnen de presentaties. Het einde is voorzien rond 17 u.
Inschrijven voor deze dag is gratis en kan via vig@fagg.be. Let op, de plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Accreditering voor artsen en voor ziekenhuisapothekers is aangevraagd.

Laatste update op 03/11/2014